0212 361 66 61
  0542 786 69 63
Para Birimi Seçimi
  • Braillino%20Kabartma%20Ekran%20ve%20Not%20Alma%20Cihazı
Braillino Kabartma Ekran ve Not Alma Cihazı
Ürün Kodu : 001011005         Yorumlar (0)        Yorum Ekle
Marka :  HANDYTECH
152,414.44 TL   Kdv Dahil
Ücretsiz Kargo

BRAILLINO

GELECEK ELLERİNİZDE! Braillino Fikri Braillino en gelişmiş teknolojik özelliklerle donanmış bir kabartma not alma cihazıdır. Cep telefonuna bağlandığında telefonun tüm özelliklerini kabartma ortamda kullanabilirsiniz. Son nesil bir cep telefonu kullanmaya karar verdiğinizde, Braillino sizi bekliyor. Braillino günceldir.  Tercihe bağlı Bluetooth özelliğiyle Brilino bilgisayar, cep telefonu ve PDA. Türü cihazlara kablosuz olarak bağlanabilir. Bir komutla Nokia Communicator ve Brilino mükemmel bir ikili haline getirilebilir.

2 adet üç fonksiyonlu tuşu, ergonomik kabartma klavyesi ve 20 kabartma hücresi ile Braillino ideal bir yol arkadaşıdır. Kompakt tasarımı ve kullanım kolaylığıyla onu dilediğiniz her yerde yardıma çağırabilirsiniz.

RÜYA TAKIM

Mobil telefon ya da PDA. Cihazlarının en gelişmiş modelleri ile Braillino arasında bağlantı kurarak mobil iletişimde son teknolojiyi kullanın. Talks&Braille Yazılım paketi, seslendirme ve Braille desteği ile cep telefonlarının bütün işlevlerine ulaşma imkânı sunar.

BLUETOOTH-KABLOSUZ BAĞLANTI

Bluetooth Brilino ile cep telefonunuz ya da bilgisayarınız arasında 10 metrelik bir alan içerisinde kablosuz bağlantı kurmanızı sağlar. Cep telefonunuzu cebinize koyun ve istediğiniz her yere mesaj ya da mail yazın; telefon konuşmalarınızı kulaklık/mikrefon üzerinden yapın.

Cep telefonları ve PDA. Cihazları genel olarak şu özelliklere sahiptir: • Dosyalama sistemiyle telefon defteri • Takvim, ajanda ve alarm işlevi • Kelime işlemci uygulamalar • E-mail ve kısa mesajlar (SMS) • Ses kaydı

TALKS&BRAILLE

Talks&Braille cep telefonlarındaki Symbian işletim sistemi için çok rahat ve esnek ekran okuma çözümüdür. Cep telefonunda görüntülenen metin sesli ya da kabartma ortamda sunulur. Braillino üzerindeki Braille klavyeyi kullanarak cep telefonunuzu kontrol edebilirsiniz.

BRAILLE DESTEĞİ

Braille desteği, kabartma klavyeyi kullanarak cep telefonu üzerinde yazı yazmanızı ve ekrandaki metni kabartma ortamda okumanızı sağlar. Kabartma destek şu özellikleri sunar: • Kısaltmalı kabartma • Farklı kısaltma tabloları seçebilme • İmleç konumlandırma • Blok işaret fonksiyonu • Navigasyon fonksiyonu

SESLENDİRME DESTEĞİ

Seslendirme desteği, ekrandaki metnin seslendirilmesini sağlar. Konuşma hızı, ses tonu ve benzeri ayarlamalar kullanıcı tarafından gerçekleştirilebilir. Kulaklık kullanabilirsiniz.

ERGONOMİK TASARIM

Bütün Handy Tech ürünlerinde olduğu gibi Brilino da ergonomik bir tasarıma sahiptir. Cihazın tuşları, kullanılırken elleriniz için rahat bir pozisyon sağlar. Kabartma hücreler, okuma işlemini kolaylaştıracak şekilde girintili bir yuvaya yerleştirilmişlerdir.

KULLANIM KOLAYLIĞI

Cihaz üzerinde bulunan 3 fonksiyonlu tuşun alt, üst ve orta kısımlarına basarak 3 farklı fonksiyon gerçekleştirilebilir. Kabartma hücrelerin üzerlerinde bulunan tıklama butonlarını kullanarak imleci metin üzerinde dilediğiniz noktaya rahatça taşıyabilirsiniz.

NOT ALMA ÖZELLİĞİ

Brilino not alma cihazı olarak da kullanılır. Brilino kabartma klavyesinin yanında isteğe bağlı olarak tüm fonksiyonları için sıradan bir PC klavyesi ile de kullanılabilir. Hafif ve taşıması kolaydır. 20 saatlik batarya kapasitesiyle, istediğiniz her yerde hizmetinize açıktır. Hafızasında 512 dosya tutabilir ve aynı anda 5 ayrı dosyayı açabilir.

RAHAT DÜZENLEME

Brilino metinlerinizi dosyalar halinde kaydeder. 5 dosya aynı anda açılabilir. Dosyalar arasında Alt+Tab tuşuyla dolaşabilirsiniz. Braillino kes, kopyala, yapıştır, bul/değiştir ve pano gibi metin düzenleme seçeneklerine de sahiptir.

KOLAY DOSYA TRANSFERİ

HTCom Handy Tech iletişim programı Braille Star’dan PC’ye, PC’den cihaza dosya transfer etme kolaylığı sunar. Bilgisayarınızdaki bir dosyayı (kitap ve benzeri) cihaza transfer edip kabartma ortamda dilediğiniz yerde okuyabilir, ya da cihazdaki dosyalarınızı (örneğin toplantı / ders notlarınızı) bilgisayarınızda yedekleyebilirsiniz. Ayrıca, dosyalar Windows Explorer ya da Word  programı üzerinden direk olarak da transfer edilebilir.

TEKNİK BİLGİLER

• 20 kabartma hücre • 20 tıklama butonu • 1 seri port, klavye girişi • Navigasyon tuşları • 2 üç fonksiyonlu tuş • 8 kabartma klavye tuşu • Renk: Handy Tech mavisi • Boyutlar: 223 x 123 x 33 mm (Genişlik x yükseklik x derinlik) • Ağırlık: 688 gr

SEÇENEKLER:

• Bluetooth bağlantısı

Nokia communicator bağlantı ünitesi Teknik bilgiler: 1. 2 seri port 2. 1 USB port 3. Kulaklık bağlantısı 4. Ağırlık: 400 gr


Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
BENZER ÜRÜNLER
Ücretsiz Kargo
Yeni Ürün
  
  
BrailleOne Kabartma Ekran ve Not Alma Cihazı
Tükendi
  
  
BrailleNote Touch 32 Kabartma Tablet
Ücretsiz Kargo
%15
  
  
Modular Evolution 84 Braille Ekran
Modular Evolution 84 Braille Ekran
22,791.02 TL
19,372.37 TL
Ücretsiz Kargo
  
  
Brailliant BI 40X braille ekran
Ücretsiz Kargo
%15
  
  
Modular Evolution 44 Braille Ekran
Modular Evolution 44 Braille Ekran
16,279.30 TL
13,837.41 TL
Tükendi
  
  
BrailleMe Kabartma Ekran
BrailleMe Kabartma Ekran
24,891.05 TL
Tükendi
  
  
EASY Braille Taşınabilir Kabartma Ekran
Tükendi
  
  
ALVA USB 640 Comfort Kabartma Ekran
Tükendi
  
  
ALVA 640 Comfort Kabartma Ekran
Tükendi
  
  
Seika Mini 16 Kabartma Ekran
Tükendi
  
  
Seika 3 Pro Kabartma Ekran
Tükendi
  
  
Seika 5 Kabartma Ekran
Seika 5 Kabartma Ekran
82,373.26 TL
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.