0212 361 66 61
  0542 786 69 63
Para Birimi Seçimi
  • UltraCane%20Titreşimli%20Beyaz%20Baston
UltraCane Titreşimli Beyaz Baston
Ürün Kodu : 001007025         Yorumlar (0)        Yorum Ekle
Marka :  UltraCane
41,683.51 TL   33,346.81 TL   Kdv Dahil
Ücretsiz Kargo

UltraCane Nedir?
UltraCane geleneksel beyaz bastona 21. yüzyıl teknolojisinin entegre edilmesiyle oluşturulan, güvenlik ve bağımsızlık kazandıran elektronik bir hareket yardımcısıdır. UltraCane, ultrasonik titreşimlerle çevredeki nesneler hakkında kullanıcıyı bilgilendirir. Sinyaller, baş hizasındaki ağaç dallarını veya kamyon aynalarını da bildirebilmektedir. Cihaz, üzerindeki 2 düğme ile nesnenin yönü ve yakınlığı hakkında titreşim yoluyla bilgi verir. Bu sinyaller, beyninizin yön algılama bölümüne ulaşarak nesnelerin yönünü hızla algılamanızı sağlar.

Cihaz beyaz bastondan hangi yönleriyle farklıdır?
Görme engelliler beyaz bastonu adımlarının önünde yere sürerek veya vurarak kullanır. Aldıkları izlenime göre, adımlarının önündeki yolu dikkate alarak hareket eder. Yola ilişkin edinilen bilgi bastonun yere dokunduğu mesafeye kadar uzanır. Bu mesafe tipik olarak 1.35 metredir. Bastonlar çene veya baş hizasındaki engellere karşı koruma sağlamaz. Ayrıca duvarın bitiş noktası gibi bilgileri veremez. UltraCane ise kullanıcıyı çevresindeki tüm potansiyel tehlike ve onların yönünden haberdar eder.

Kullanımı Kolay Gelişmiş Teknoloji
UltraCane şaşırtıcı dereecede az tecrübe gerektirir. Kullanıcıların %73'ü sadece bir hafftada cihazı özgüvenle kullanabilmektedir. Bu durum, UltraCane'in Yarının Dünyası'nın Sağlık Yeniliği ve Avrupa Elektronik Dizayn Uygulaması ödüllerini almasındaki sebeplerden biridir.

Kullanıcı Dostu UltraCane
Ultracane hayatı kolaylaştırmak amacıyla geliştirilmiştir. Bunun sonucunda kullannıcılarımızın geri bildirimleriyle şu özelliklere sahip bir ürün ortaya çıkmıştır:
• Çevredeki farklı nesneleri algılayabilir.
• Baş koruyucu sensöre sahiptir ve geleneksel bastonlara göre daha uzun bir alanı kontrol eder.
• Ergonomiktir, RSI riskini düşürür.
• Standart beyaz baston kullanımı dikkate alınarak geliştirilmiştir.
• Karbon graft katlanabilir bir bastondur, hafiftir.
Şarj edilebilir 2 adet AA batarya ile kullanılır, çalışma maliyetleri düşüktür.
• 2 ve 4 metrelik iki farklı algı modunda çalışabilir.

Herkes Farklıdır
105cm ile 150cm arasında 10 farklı boyda temin edilebilen UltraCane, kalem, standart silindir ve geniş silindir gibi farklı uçlarla da edinilebilir. Ayrıca Yakın ve Uzak seçenekleri arasında geçiş yaparak UltraCane'in nesneleri 2 veya 4 metrelik bir alanda algılamaya başlamasını sağlayabilirsiniz.
UltraCane görme engelli kullanıcıların geri bildirimiyle geliştirilmiştir ve müşterilerimizin rahatı bizim için herşeyden önemlidir. UltraCane, üretici garantisiyle desteklenmektedir.

İstediğiniz her yere özgürce gidebildiğinizi düşünün


UltraCane size yardımcı olabilir

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.